Prajiturile Piersicute sunt delicioase. Pentru a prepara aceste prajituri se mixeaza galbenusurile cu zaharul pana devin spuma, se adauga coaja de lamaie si treptat, uleiul.La sfarsit se pune faina si praful de copt. Se formeaza cu mana bilute care se dau la copt pentru 10-15 minute intr-o tava unsa cu ulei. Dupa ce s-au racit putin se scobesc in interior (cu un cutit ascutit). Sfaramiturile se dau prin masina de tocat sau in robot si se amesteca cu margarina moale, gemul, esenta de rom, cacao si lapte pentru o crema tare. Se umple fiecare jumatate de biluta si apoi se lipesc una de cealalta.Se dau prin esenta colorata si apoi prin zahar tos
Prajiturile Piersicute se servesc a doua zi, cand s-au inmuiat putin.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe