Se taie cozonacul in felii potrivit de groase, si cu ajutorul unui cutit ascutit se taie marginile, in asa fel incat sa ramana doar miezul.
Separat se taie bananele in felii potrivit de groase, se caramelizeaza in zahar si se aseaza pe farfurie.
Intr-un castron se freaca energic untul cu zaharul. Se pune o felie de cozonac, peste banalele caramelizate, se pune crema si se acopera cu alta felie de cozonac.Operatiile se repeta pana prajitura ajunge la dimensiunile dorite. Se imbraca in crema de ciocolata. Peste se pune nuca macinata si se decoreaza cu fructe.
Prajitura din cozonac se serveste rece.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe