Prajituri

Reteta Pricomigdale (II)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
retete123 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Migdalele uscate in cuptor se piseaza impreuna cu zaharul cubic. Se pun in amestec 3 albusuri nebatute si se freaca pentru a obtine o crema. Se bat i

ingrediente

   250 g migdale
   250 g zahar cubic
   250 g zahar tos
   8 albusuri

mod de preparare

Migdalele uscate in cuptor se piseaza impreuna cu zaharul cubic. Se pun in amestec 3 albusuri nebatute si se freaca pentru a obtine o crema. Se bat intr-un vas 5 albusuri cu 250 g zahar tos, pana se fac spuma tare. Se inglobeaza usor albusurile in crema de migdale si se pune compozitia cu cornetul, in tava tapetata, in mici gramajoare. Se stropesc cu putina apa si se tin la foc mic, timp de 25 de minute. Cand s-au copt, pricomigdalele se scot imediat din tava (cu cutitul) si se lasa la racit pe un gratar.



Se servesc reci.





Alte retete recomandate: Cornulete


Prajitura cu nuca


Prajitura cu mere
Incearca si Prajitura trandafir
Daca ti-a placut reteta noastra "Pricomigdale (II)" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.