Va recomandam o rulada usoara, foarte light care va multumi pe deplin papilele gustative ale persoanelor noastre dragi. Se procedeaza astfel: Am b
Va recomandam o rulada usoara, foarte light care va multumi pe deplin papilele gustative ale persoanelor noastre dragi.
Se procedeaza astfel:
Am batut albusurile spuma si am adaugat apoi zaharul.
Am pus apoi pe rand galbenusurile si esenta de vanilie.
Am incorporat foarte usor faina. Am impartit compozitia in doua.
Am pus in tava pe hartie de copt Pentru ca si-au schimbat forma la copt, le-am pus cu fata pe o alta bucata de hatie de copt si le-am nivelat cat erau calde inca.
Am uns blatul cu gemul de caise si apoi am adaugat crema
Am rulat si i-am topit in cap ciocolata alba si am presarat bucatele de alune.
Pofta buna!
Reteta Rulada cu frisca si gem de caise a fost propusa de Micu Livia pe forum culinar.ro
Alte retete de rulade gasiti aici:
Rulada Budapesta,
Rulada in culori,
Rulada trenulet de lamaie
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradSalata cu sfecla rosie ce a devenit preferata noastra.
Salata Suba cu sfecla rosie si sprot afumatIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii