Retete dietetice
Separam albusurile de galbenusuri. Mixam spuma albusurile, adaugam zaharul si zaharul vanilat si mixam pana se topeste. Adaugam galbenusurile, apoi faina, amestecand usor. La final, adaugam chipsurile de ciocolata. Punem compozitia in tava mare a aragazului in care am pus hartie de copt si introducem tava in cuptorul incins. Coacem 20-25 de minute, pana se rumeneste usor. Scoatem blatul pe un prosop umed si il rulam fara a desprinde hartia de copt. Lasam sa se raceasca.
Punem visinele pe foc impreuna cu 250 g zahar. Dupa cateva clocote, adaugam amidonul diluat cu doua linguri de apa. Cand incepe sa se lege, dam vasul de pe foc. Dupa ce s-a racit compozitia de visine, o asezam peste blat si rulam. Invelim rulada in folie alimentara si introducem la rece. In momentul servirii, imbracam exteriorul ruladei in ciocolata.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsInspirat de Miha si culmea....nu are ciocolata! :)))) Este foarte bun.
Desert prajitura cu visineIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii