Prajituri

Reteta Rulada cu gem

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Galbenusurile se bat cu zahar, pana se fac o crema alba, se arunca faina, sare, arome.
Albusurile se bat spuma si se amesteca cu galbenusurile, se toa

ingrediente

   3 oua
   100 grame zahar
   100 grame faina
   un pic de sare
   si aroma
   gem sau crema

mod de preparare

Galbenusurile se bat cu zahar, pana se fac o crema alba, se arunca faina, sare, arome.


Albusurile se bat spuma si se amesteca cu galbenusurile, se toarna in tava si se baga aproximativ 10 minute la cuptor la 300-350 F.


Tava pe care o folosesc este de 35/20 cm. Aluatul il intind atat de gros cat sa nu se vada hartia de copt de dedesupt (cam 0.5 cm).


Cand e gata coapta pun dulceata si o rulez direct, in timp ce o rulez scot si hartia de copt.


Daca puneti crema rulati-o calda si lasati-o asa sa se raceasca, dupa ce s-a racit o desfaceti usor si puneti crema.
Pofta buna!





Reteta Rulada cu gem a fost propusa de babyca pe forum culinar.ro





Alte retete de rulade gasiti aici:


Rulada cu nuca si ciocolata,


Rulada cu ciocolata si piersici,


Rulada Budapesta
Incearca si Mumie de Halloween
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu gem" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.