Pentru aceasta delicioasa rulada aveti nevoie de kiwi, oua, faina, zahar, cacao, mascarpone, ciocolata si frunze de menta.
Se bat albusurile spuma, impreuna cu zaharul, zaharul vanilat, apoi se adauga galbenusurile frecate su sare. La sfarsit se adauga faina si cacao si se amesteca usor. Compozitia se toarna in tava tapetata cu hartie de copt, apoi se pune totul in cuptor incins. Separat, se freaca galbenusurile cu zaharul pudra si vanilia. Se adauga crema de mascarpone, se mixeaza 10 minute si se lasa apoi crema obtinuta la rece. Se scoate rulada, se ruleaza cu hartie de copt si se lasa la racit. Se curata fructele de kiwi, se taie cubulete si se lasa la scurs. Se intinde foaia de rulada, se umple cu crema mascarpone, apoi se presara fructele si se ruleaza. Se orneaza cu ciocolata topita la bain-marie si se lasa la rece.
Se serevste ornata cu frunzulite de menta.
Alte retete de dulciuri:
Tiramisu
Tort diplomat
Ciocolata de casa
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii