Se prepara blatul din biscuitii macinati fin si framantati cu untul moale si mierea de albine.
Se intinde blatul intre 2 foi de hartie pentru copt, la dimensiunea si grosimea dorita de noi.
Se prepara umplutura mixand frisca pana se intarese apoi se mixeaza cu piureul de castane si gelatina hidratata in apa rece si apoi topita la bain marie.
Se intinde umplutura pe foaiade biscuiti si apoi se ruleaza usor ajutandu-ne de hartie.
Se da la rece o ora. Se sparg alunele, se maruntesc fin. Se caramelizeaza zaharul apoi adaugam alunele, dam de pe foc si turnam in fir subtire, amestecand continuu oualele batute.
Acoperim cu acest amestec de alune rulada si apoi mai lasam o ora la rece inante de a felia prajitura.
Pofta buna!
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe