Se amesteca bicarbonatul in faina, apoi cu untul, branza de vaci, sare, zahar si zahar vanilat. Se framanta bine aluatul si se lasa la rece pana a do
Se amesteca bicarbonatul in faina, apoi cu untul, branza de vaci, sare, zahar si zahar vanilat. Se framanta bine aluatul si se lasa la rece pana a doua zi dimineata. Se intinde apoi o foaie, care se taie in dreptunghiuri potrivit de mari si se umplu cu marmelada. Se ruleaza, se ung cu ou si deasupra se presara zahar. Se pun apoi intr-o tava si se coc la foc mediu, in cuptor.
Se servesc dupa ce s-au racit.
Alte retete de prajituri:
Prajituri simple
Tiramisu
Prajitura cu visine
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeO ciorba plina de legume, foarte gustoasa pe care o recomand in zilele de toamna.
Ciorba de legume cu perisoarea) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataO prajitura in fata careia nu poti rezista prea mult. Tare buna langa o cafea sau un pahar cu lapte.
Desert prajitura negresaIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii