Prajituri

Reteta Rulouri cu mere sau magiun

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru rulourile cu mere sau magiun, dintr-un pachet de margarina, o cana de faina, esenta de rom si putina sare se framanta un aluat potrivit.

ingrediente

Aluat I:
   un pachet de margarina
   o cana de faina
   esenta de rom si
   putina sare
Aluat II:
   2 cani de faina
   3 linguri de ulei
   o lingura de otet
   sare si
   apa
   1 kg. de mere
   200 g zahar
   100 g unt sau margarina
   un plic de zahar vanilat.

mod de preparare

Pentru rulourile cu mere sau magiun, dintr-un pachet de margarina, o cana de faina, esenta de rom si putina sare se framanta un aluat potrivit. Din 2 cani de faina, 3 linguri de ulei, o lingura de otet, sare si apa cat cuprinde se face un alt aluat. Se face un aluat ca pentru taitei, intindem o foaie peste care punem primul aluat, rulam si dam la frigider timp de 3-4 ore, apoi luam cate o bucata, intindem foaie si facem cornulete sau bastonase rulate. Se coc la foc potrivit, apoi se dau prin zahar pudra. Merele se curata, sunt rase pe razatoare si apoi calite in unt si mirodenii.


Rulourile cu mere sau magiun se servesc dupa ce s-au racit.

Incearca si Placintele cu branza dulce
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu mere sau magiun" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.