Prajituri

Reteta Sarlota ruseasca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru reteta de sarlota turceasca aveti nevoie de piscoturi, lapte, oua, zahar, frisca si ananas.

ingrediente

   300 gr piscoturi
   500 ml lapte
   6 oua
   200 gr zahar
   5 foi de gelatina
   1 lingurita fecula
   1 plic zahar vanilat
   250 gr frisca
   1 lingura fructe zaharisite
   1 compot de ananas

mod de preparare

Se amesteca laptele cu ouale, zaharul, zaharul vanilat, gelatina si fecula inmuiate in apa rece. Cand compozitia incepe sa fiarba si sa se prinda de lingura, se da vasul la o parte, se strecoara si se amesteca pana se raceste. Se adauga frisca batuta cu zahar si se amesteca bine. Se imbraca o forma de tort cu folie de plastic si se inmoaie piscoturile intr-un sirop format din apa si zahar. Se adauga in sarlota ananasul din conserva, taiat bucatele si fructele zaharisite. Se omogenizeaza bine, apoi se toarna jumatate din compozitie in forma de tort, apoi se adauga piscoturile. Se pune restul de crema si se lasa la rece sarlota. Se rastoarna apoi pe un platou si se decoreaza cu frisca si felii de ananas.




 


Se serveste dupa ce a stat la rece cateva ore.
Alte retete de dulciuri
Prajitura cu visine
Ciocolata de casa
Lapte de pasare

Incearca si Prajitura cu rom si visine
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarlota ruseasca" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.