Spargem ouale si le punem intr-un castron. Adaugam zaharul. Amestecam bine pana se topeste zaharul. Adaugam uleiul, iaurtul si amestecam din nou. Ames
Spargem ouale si le punem intr-un castron.
Adaugam zaharul.
Amestecam bine pana se topeste zaharul.
Adaugam uleiul, iaurtul si amestecam din nou.
Amestecam praful de copt cu faina si o turnam in ploaie peste compozitia deja formata amestecand.
Ungem forma de copt cu unt si tapetam cu faina apoi adaugam compozitia.
Bagam totul la cuptorul incins pentru 25-35 minute (depinde de cuptorul fiecaruia).
Pofta buna!
Reteta Tarta cu pere a fost propusa de Patricia Iordache pe forum culinar.ro
Alte retete cu pere gasiti aici:
Clatite cu pere caramelizate,
Chec cu pere si zahar caramel,
Flognarde aux poires (prajitura cu pere)
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsAm vrut sa-mi danseze si mie balerina asta,ca doar am implinit 300 de retete.I-am promis ca-i fac o fusta frumoasa,acum ca...
Pavlova cu fructe-Reteta cu nr.300Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii