Prajituri

Tarta spumoasa cu coacaze

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 1h:40m 
timeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru aluat se pune untul si apa la fiert. Cind fierbe se pune faina toata odata si se amesteca pana se desprinde aluatul de pe vas. Se pun ouale pe

ingrediente

   Aluat: 60 g unt
   sare
   250 ml apa
   150 g faina
   3 oua
   Crema: 350 g coacaze
   180 g zahar
   150 ml apa
   4 foi gelatina
   250 g brinza de vaci
   50 ml lapte
   coaja si sucul unei lamai
   250 ml frisca

mod de preparare

Pentru aluat se pune untul si apa la fiert. Cind fierbe se pune faina toata odata si se amesteca pana se desprinde aluatul de pe vas. Se pun ouale pe rand amestecand bine dupa fiecare. Se pune aluatul in sprit si se face o spirala-disc pe o foaie. Se pune la cuptor, se coace 20 min si se raceste. Coacazele se pun la fiert cu 100 g zahar si 150 ml apa. Se scurg si se pastreaza sucul. Se pune gelatina la muiat. Branza de vaci se amesteca cu laptele, restul de zahar, coaja si sucul de lamaie, gelatina si frisca. Se amesteca si fructele usor in crema si se lasa sa se intaresca. Se pune crema peste blatul copt iar desupra se toarna un plic de glazura preparata cu sucul de la fructe.
Incearca si Choux a la creme
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta spumoasa cu coacaze" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite