Prajituri

Reteta Tiramisu reţetă clasica

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
popescu_36946 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Tiramisu reţetă clasica
Se amesteca intr-o salatiera galbenusul mascarpone zaharul, in alta salatiera se amesteca albusurile pana se face spuma.

ingrediente

   5oua
   5linguri zahar
   500g mascarpone
   400g piscoturi
   cacao pudra

mod de preparare

Se amesteca intr-o salatiera galbenusul mascarpone zaharul in alta salatiera se amesteca albusurile pana se face spuma se amesteca amandoua creme si se freaca incet sa nu se taie. Se pun piscoturile intr-o tava si se insiropeaza cu cafea sau nes, apoi se pune crema peste primul rand de piscoturi si iar piscoturi si crema. Peste prajitura se preseaza cacao si putin nes si se tine la frigider 4 ore.
Se serveste rece.
Incearca si Prajitura Monica cu foi de napolitana, cocos, mac
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă clasica" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite