Tiramisu reţetă cu ananas Se mixeaza foarte marunt 3 rondele de ananas. Se bat albusurile spuma cu un pic de sare. Intr-un castron, se bat galbenusurile impreuna cu zaharul cu
Se mixeaza foarte marunt 3 rondele de ananas. Se bat albusurile spuma cu un pic de sare.
Intr-un castron, se bat galbenusurile impreuna cu zaharul cu mixerul, pana se albeste amestecul. Adaugati mascarpone, apoi ananasul maruntit. Se incorporeaza cu grija albusurile batute apoi se
inmoaie piscoturile in siropul de ananas (care poate fi diluat cu apa). Se aseaza pe fundul unei tavi rectangulare. Se acopera cu un strat de crema. Pe urma se taie in bucatele mici 2 rondele de ananas si se aseaza peste crema. Terminati cu un strat de crema, pe care asezati rondele de ananas. Se pune la frigider cel putin 6 ore inainte de a fi servit.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeReţetă de preparare a papanaşilor. Papanasi cu dulceata de afine si smantana este un desert traditional romanesc pentru...
Reţetă de preparare a papanaşilor cu dulceata de afine si smantanaPentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataAceasta reteta de cornulete cu mac este o reteta culinara de fursecuri deosebit de gustoase si aspectuoase. Cornuletele nu...
Mohnkipferl - Cornulete cu macUn fel de fulgi de nea mai fini sa zic asa...Sunt atat de delicati incat se topesc in gura si te cuceresc de la prima...
Prajiturele fineIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii