Tiramisu reţetă clasica Se freaca galbenusurile si zaharul pina ce amestecul incepe sa capete culoare alba. Se adauga mascarpone si se amesteca bine. Se bat albusurile sub fo
Se freaca galbenusurile si zaharul pina ce amestecul incepe sa capete culoare alba. Se adauga mascarpone si se amesteca bine. Se bat albusurile sub forma de spuma tare si se incorporeaza amestecului de mai sus. Se stropesc biscuitii cu cafeaua si se tapiseaza cu ei fundul unui bol sau se portioneaza pe cupe. Se acopera cu un strat de mascarpone. Se pune un alt strat de biscuiti stropiti cu cafea, un al doilea strat de crema etc
Se Baga apoi prajitura la frigider si las-o la rece cel putin 3 ore;
Se serveste rece, pudrata cu cacao
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsE de sezon.....si e impartita si mancata deja....
Prajitura cu crema de capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii