Ouale batute impreuna cu mierea se amesteca bine cu untul si smintina usor incalzite, amoniacul si sarea. Se adauga faina si se framinta un aluat potr
Ouale batute impreuna cu mierea se amesteca bine cu untul si smintina usor incalzite, amoniacul si sarea. Se adauga faina si se framinta un aluat potrivit de moale. Se acopera cu un servet si se lasa sa se odihneasca 20-30 minute. Se intinde o foaie groasa de 1/2 cm, se taie dreptunghiuri nu prea mari si se aseaza intr-o tava la o distanta de 2-3 cm. Se coc la foc mic.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradNu inventăm apa caldă! E doar o rețetă bună pentru un picnic reușit, pentru pus la pachet sau chiar pentru un fel...
Snitel parizian din piept de puiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii