Pregateste aluatul dospit din ingredientele de sus. Aseaza aluatul pe o plansa presarata cu faina, presara-l bine cu faina si intinde-l de 1 cm grosim
Pregateste aluatul dospit din ingredientele de sus. Aseaza aluatul pe o plansa presarata cu faina, presara-l bine cu faina si intinde-l de 1 cm grosime. Taie aluatul intins in dreptunghiuri de 8-10 cm, unge-i cu gem de fucte si ruleaza-i. Aseaza-i unul langa celalalt intr-o tava unsa cu grasime, unge-i cu margarina topita si lasa-i la dospit 30 de minute. Coace-i la foc mediu.
Sfat!
Daca adaugi 200-250 g de cartofi fierti si sfaramati la acest aluat, cornurile vor fi proaspete si ziua urmatoare. Le poti umple si cu branza, nu doar cu gem.
Alte retete prajituri recomandate
Prajitura alba ca zapada
Prajitura cu crema
Prajitura cu visine
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeAceasta reteta de cornulete cu mac este o reteta culinara de fursecuri deosebit de gustoase si aspectuoase. Cornuletele nu...
Mohnkipferl - Cornulete cu macNu-s fana supelor crema, dar sincer asta m-a dat pe spate, mi-a placut maxim, mai ales ca am incercat sa o pregatesc oarecum...
Supa crema de usturoiCa tot e vremea lor....., poate fi un pranz delicios!
Dovlecei umpluti, la cuptorIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii