Se presara faina pe o planseta; se aduna o parte la marginea acesteia si se adauga zaharul, mierea, ouale, untul topit, ingredientele aromate pisate s
mod de preparare
Se presara faina pe o planseta; se aduna o parte la marginea acesteia si se adauga zaharul, mierea, ouale, untul topit, ingredientele aromate pisate si cernute prin sita, romul - in care s-a dizolvat bicarbonatul de amoniu; se framinta aceasta compozitie, pina ce se obtine un aluat moale, care se lasa sa stea de seara pina dimineata (12 ore). Se framinta din nou aluatul, se intinde o foaie de grosime potrivita, din care se taie cu o forma metalica inimioare de diferite marimi, care se coc in cuptorul bine incins. Cind sint inca fierbinti, se ung cu ou si se decoreaza cu glazura de albus, folosind un cornet de hirtie.
Incearca si Turta dulce
Daca ti-a placut reteta noastra "Inimioare de turta dulce" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Preparate cu miere
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Incearca alte reţete cu:
toate—
urmărește-ne
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe