Preparate cu miere

Jeleu de capsuni cu miere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se trec capsunile printr-o sita deasa. Se adauga apa si mierea si se pune la foc, lasind sa dea un clocot, doua. Se masoara cu ceasca si se pune gelat

ingrediente

   350 gr. miere
   1/2 kg. capsuni
   400 l apa
   gelatina

mod de preparare

Se trec capsunile printr-o sita deasa. Se adauga apa si mierea si se pune la foc, lasind sa dea un clocot, doua. Se masoara cu ceasca si se pune gelatina; la fiecare ceasca, 3 foi de gelatina inmuiata in apa rece. Se amesteca pina se dizolva gelatina, apoi se strecoara printr-o sita deasa, se toarna in forma de jeleu sau in cupe si se lasa la frigider.
Incearca si Piure de castane
Daca ti-a placut reteta noastra "Jeleu de capsuni cu miere" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Preparate cu miere

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite