Preparate cu miere

Jeleu de capsuni cu miere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se trec capsunile printr-o sita deasa. Se adauga apa si mierea si se pune la foc, lasind sa dea un clocot, doua. Se masoara cu ceasca si se pune gelat

ingrediente

   350 gr. miere
   1/2 kg. capsuni
   400 l apa
   gelatina

mod de preparare

Se trec capsunile printr-o sita deasa. Se adauga apa si mierea si se pune la foc, lasind sa dea un clocot, doua. Se masoara cu ceasca si se pune gelatina; la fiecare ceasca, 3 foi de gelatina inmuiata in apa rece. Se amesteca pina se dizolva gelatina, apoi se strecoara printr-o sita deasa, se toarna in forma de jeleu sau in cupe si se lasa la frigider.
Incearca si BACLAVA
Daca ti-a placut reteta noastra "Jeleu de capsuni cu miere" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Preparate cu miere

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite