Preparate cu miere

Tort cu miere si cafea

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se amesteca mierea cu galbenusurile, pina ce se obtine o crema consistenta. Se adauga scortisoara, romul, cafeaua si se amesteca din nou. Se amesteca

ingrediente

   250 gr. miere
   5 linguri faina
   2 linguri pesmet de turta dulce
   6 oua
   1 lingurita praf de copt
   1/2 lingurita scortisoara pisata
   20 gr. cafea macinata fin
   1 lingura rom
   crema de cafea
   glazura de rom
   glazura de cacao

mod de preparare

Se amesteca mierea cu galbenusurile, pina ce se obtine o crema consistenta. Se adauga scortisoara, romul, cafeaua si se amesteca din nou. Se amesteca pesmetul de turta dulce cu faina si praful de copt si, alternativ, se incorporeaza in compozitie, impreuna cu albusurile batute spuma. Se coace aluatul in forma de tort. Dupa ce s-a racit, se taie tortul si se umple cu crema de cafea, se aplica o glazura de rom si se decoreaza, cu cornetul, cu glazura de cacao.
Incearca si Banane cu zahar ars si miere
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu miere si cafea" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Preparate cu miere

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite