Salam de biscuiţi reţetă. Untul se amesteca, la foc redus, cu zaharul, pina devine spumos. Se adauga pe rind galbenusurile, cacaua, o bucatica de vanilie taiata marunt si biscu
Untul se amesteca, la foc redus, cu zaharul, pina devine spumos. Se adauga pe rind galbenusurile, cacaua, o bucatica de vanilie taiata marunt si biscuitii zdrobiti, amestecind bine de fiecare data. La sfirsit, se pun usor albusurile batute spuma. Compozitia obtinuta se intinde in lung, pe o hirtie pergament sau celofan presarat cu zahar, i se da forma de salam si se ruleaza strins. Se da la rece fara sa se scoata celofanul. A doua zi se scoate celofanul si se taie felioare.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeHranitor si dietetic!!!
Supa crema de legume si ardei coptO prajiturica delicioasa, aspectuoasa care poate fi vedeta pe masa familiei noastre!
Prajitura cu piure de castaneAm fost duminica la un restaurant cu specific mexican si mi s-a deschis apetitul pentru retete mexicane:D Am inceput usor cu...
QuesadillaIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii