Salam de biscuiţi reţetă. Untul se amesteca, la foc redus, cu zaharul, pina devine spumos. Se adauga pe rind galbenusurile, cacaua, o bucatica de vanilie taiata marunt si biscu
Untul se amesteca, la foc redus, cu zaharul, pina devine spumos. Se adauga pe rind galbenusurile, cacaua, o bucatica de vanilie taiata marunt si biscuitii zdrobiti, amestecind bine de fiecare data. La sfirsit, se pun usor albusurile batute spuma. Compozitia obtinuta se intinde in lung, pe o hirtie pergament sau celofan presarat cu zahar, i se da forma de salam si se ruleaza strins. Se da la rece fara sa se scoata celofanul. A doua zi se scoate celofanul si se taie felioare.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeAceasta reteta de cornulete cu mac este o reteta culinara de fursecuri deosebit de gustoase si aspectuoase. Cornuletele nu...
Mohnkipferl - Cornulete cu macNu-s fana supelor crema, dar sincer asta m-a dat pe spate, mi-a placut maxim, mai ales ca am incercat sa o pregatesc oarecum...
Supa crema de usturoiIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii