Salate de fructe

Reteta Banane umplute la gratar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Video reteta: Banane prajite"
 
Banane umplute la gratar este un delicios desert de vara. Il puteti face folosind banane, ciocolata, unt de arahide, fulgi de porumb si daca va place coniac.

ingrediente

   6 banane
   o tabla de ciocolata cu lapte sau amaruie
   200 g de unt de arahide
   300 g fulgi de porumb sau orez expandat
   coniac (optional)

mod de preparare

Banane umplute la gratar este un delicios desert de vara. Spalati bine bananele, puteti folosi chiar si o periuta pentru a va asigura ca sunt curate.
Dupa ce le-ati spalat faceti o taietura, mai adanca, in fiecare banana si cu lingurita scoateti o parte din miez.
Umpleti apoi cu unt de arahide, fulgi de porumb si bucatele de ciocolata.
Incingeti bine gratarul, dar aveti grija sa nu fie flacara atunci cand puneti fructele pe gratar. Ideal ar fi sa aveti un gratar cu capac, dar puteti acoperi si cu folie de aluminiu, pentru ca sa se acumuleze mai bine caldura. Se lasa cam 15-20 de minute. In timpul cat stau bananele umplute la gratar le mai puteti stropi cu coniac.


Bananele umplute la gratar se servesc calde, eventual inghetata de vanilie.

Incearca si Piersici delicioase
Daca ti-a placut reteta noastra "Banane umplute la gratar" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Salate de fructe

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 25 %
999.99 lei
749.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.