Capsunele se spala, se curata si se taie in patru. Zaharul se fierbe 3 minute cu coaja de portocala taiata fasii subtiri si zeama de portocala, apoi s
Capsunele se spala, se curata si se taie in patru.
Zaharul se fierbe 3 minute cu coaja de portocala taiata fasii subtiri si zeama de portocala, apoi se raceste.
Capsunele se tin 30 de minute in siropul racit.
Ouale proaspete, zaharul si lichiorul se pun intr-un castron pe aburi si se mixeaza pana devin o compozitie cremoasa si densa.
Capsunele se pun in cupe si se stropesc cu crema calda.
Se servesc imediat.
Alte retete recomandate:
Placinta cu mere
Galuste cu prune
Lapte de pasare
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii