Salate de fructe

Reteta Capsune cu sos de portocale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Capsunele se spala, se curata si se taie in patru.
Zaharul se fierbe 3 minute cu coaja de portocala taiata fasii subtiri si zeama de portocala, apoi s

ingrediente

   500 g capsune
   coaja si zeama unei portocale
   75 g zahar
   2 oua proaspete
   4 paharele de cointreau (lichior de portocale)

mod de preparare

Capsunele se spala, se curata si se taie in patru.


Zaharul se fierbe 3 minute cu coaja de portocala taiata fasii subtiri si zeama de portocala, apoi se raceste.


Capsunele se tin 30 de minute in siropul racit.


Ouale proaspete, zaharul si lichiorul se pun intr-un castron pe aburi si se mixeaza pana devin o compozitie cremoasa si densa.


Capsunele se pun in cupe si se stropesc cu crema calda.
Se servesc imediat.


Alte retete recomandate:





Placinta cu mere


Galuste cu prune


Lapte de pasare
Incearca si Capsune cu sos de portocale
Daca ti-a placut reteta noastra "Capsune cu sos de portocale" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Salate de fructe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.