Facem un amestec din: unt topit, faina, 100 g zahar, fulgii de migdale, esenta de vanilie si un praf de sare. Intre timp scobim merele si le stropim cu sucul de lamaie. Umplem merele cu amestecul de migdale si le asezam intr-un vas termorezistent presarat cu unt si migdale. Punem la cuptor cca 35 minute.
Separat amestecam laptele cu restul de zahar. Se pune pe foc pana devine omogen. Cand sunt gata merele, le scoarem si turnam sosul peste ele.
Puteti incerca si urmatoarele retete de dulciuri rapide
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe