Se taie curmalele si smochinele bucatele, se amesteca cu stafidele (muiate cu citeva ore inainte in apa calduta) cu putin zahar si zeama de lamiie. Se
Se taie curmalele si smochinele bucatele, se amesteca cu stafidele (muiate cu citeva ore inainte in apa calduta) cu putin zahar si zeama de lamiie. Se stropesc cu lichiorul si se lasa sa macereze 2 ore. Se taie portocalele in doua orizontal, se golesc de miezul lor, se taie felii, se curata de pielite si simburi si se amesteca cu celelalte fructe macerate. Cu acest amestec se umplu cu virf jumatatile de portocale. In loc de smochine si curmale se pot umple cu banane taiate bucatele.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeReţeta de scovergi e foarte simplă şi ieftină, de post, fără ou şi fără lapte.
Scovergi ardelenestiO prajiturica delicioasa, aspectuoasa care poate fi vedeta pe masa familiei noastre!
Prajitura cu piure de castaneEste o reteta mostenita de la bunica mea, prajitura preferata din copilaria mea.
Foi napolitana cu blat de nugaIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii