Aluatul de baza:faina si stafidele se dau prin masina de tocat si se framanta. Coca o putem tine la frigider intr-o punga de plastic. Se framanta alu
Aluatul de baza:faina si stafidele se dau prin masina de tocat si se framanta. Coca o putem tine la frigider intr-o punga de plastic.
Se framanta aluatul cu anasonul si coriandrul si se pune in forme. Se toaca impreuna curmalele si migdalele si se amesteca celelalte ingrediente.
Compozitia se imparte in forme si se orneaza cu felii de portocala sau de banana. Vara se decoreaza, punandu-se deaspura un strat de boabe (struguri, coacaze) proaspete, peste care se toarna smantana.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdesupa crema pentru zile reci
Supa crema de legume si linteCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiO prajitura buna de sezon si pentru ca ne plac visinele!
Prajitura marmorata cu visineIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii