Spume

Reteta Lapte de pasare cu sos de capsune

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Laptele de pasare cu sos de capsune este un desert usor, delicios si surprinzator prin gustul oferit.

ingrediente

   6 albusuri
   300 gr capsune
   150 gr zahar
   1/2 lamaie
   1 zahar vanilat
   migdale sau alune
   sare

mod de preparare

Se pun deoparte cateva capsune pentru decor, iar restul de mixeaza impreuna cu 80 gr de zahar si sucul de lamaie.




Se bat albusurile cu putina sare. Cand incep sa se intareasca, se adauga restul de zahar, putin cate putin.




Se infierbanta intr-o cratita 3 l de apa, apoi se adauga cu lingura bulgari de albus.Se fierb cate 3 minute. Se servesc cu sos de capsune.


Bulgarasii de lapte de pasare se serveste impreuna cu sosul de capsune si fulgi de migdale.

Incearca si Spuma de gris cu sirop de fructe
Daca ti-a placut reteta noastra "Lapte de pasare cu sos de capsune" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Spume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.