Spume

Reteta Mousse de sampanie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se face blatul care se va coace intr-o tava. Ouale si zaharul se bat bine. Faina, praful de copt, si cacao, se adauga la oua dupa care se amesteca si

ingrediente

   Pt blat: 4 oua
   100 g zahar
   75 g faina
   un pachet praf de copt
   15 g cacao
   25 g unt
   Pt mousse: 1 pachet gelatina
   3 linguri apa
   300 ml vin spmos sau sampanie
   300 g frisca
   2 albusuri
   75 g zahar
   50g ciocolata de menaj (pt decorat)

mod de preparare

Se face blatul care se va coace intr-o tava. Ouale si zaharul se bat bine. Faina, praful de copt, si cacao, se adauga la oua dupa care se amesteca si cu untul.


Se coace la 200° C cca. 8 minute, apoi se lasa la racit dupa care se pune in forme rotunde mici.


Gelatina se prepara cu apa, dupa care se adauga sampania. Se amesteca cu frisca, pana cand se intareste, albusrile se bat spuma, si se adauga zaharul. se amesteca cu frisca. Se lasa 2 ore in frigider.
Incearca si Rulada de bezea cu capşuni
Daca ti-a placut reteta noastra "Mousse de sampanie" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Spume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.