Spume

Salzburger Nockerl

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
justeu80 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se bat trei albusuri cu un pic de sare. Pe la jumatatea procesului se adauga 2 linguri de zahar
si se bate pana ce spuma devine tare. La galbenusuri

ingrediente

   3 oua
   sare
   2 linguri de zahar
   2 inguri de faina
   unt
   zahar vanilat
   dulceata

mod de preparare

Se bat trei albusuri cu un pic de sare. Pe la jumatatea procesului se adauga 2 linguri de zahar


si se bate pana ce spuma devine tare. La galbenusuri ase adauga 1 lingura rasa de faina. Crema de galbenusuri se adauga peste spuma de albusuri, plus inca o lingura rasa de faina si se amesteca incet. O forma pentru cuptor se unge cu unt, se pune o lingura de dulceata pe fundul ei si se acopera cu compozitia de oua, incercand sa formam niste piramide ca sa-si merite cumva numele de Nockerl. Se baga la cuptor la 180 de grade pentru 15 minute sau pana a prins culoare bine de tot.




Se presara cu zahar praf vaniliat si se serveste.

Reteta a fost postata pe forumul culinar.ro de catre h24c.

Alte retete recomandate:





Incearca si Spuma de capsuni cu biscuiti
Daca ti-a placut reteta noastra "Salzburger Nockerl" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Spume

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite