Se bat albusurile spuma intr-un castron si se toarna in ploaie zaharul tos pana ce se intaresc. Se pune pe foc o oala cu apa si, cand clocoteste, se f
Se bat albusurile spuma intr-un castron si se toarna in ploaie zaharul tos pana ce se intaresc. Se pune pe foc o oala cu apa si, cand clocoteste, se fac - cu doua linguri - galusti de albus si se lasa sa fiarba patru minute, intorcandu-le la jumatatea timpului de fiert. Se lasa sa se scurga pe hartie absorbanta. Se baga capsunile sub un jet de apa rece, se scurg, se indepartaeaza coditele si se mixeaza fructele cu zeama de lamaie si zaharul cristal. Se varsa sosul de capsuni intr-un castron si se pune la rece. Inainte de a-l servi, se aseaza peste sos galustile de albus si se garniseste cu frunzulite de menta.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsAm ales pentru acest week-end o prajitura cu o crema fina, combinata cu un blat pufos cu visine, pentru ca asa a fost dorinta...
Prajitura cu visine si crema de vanilie cu mascarponeIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii