Spume

Reteta Spuma de ciocolata in straturi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
emanuela postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se topeste ciocolata in bain-marie. Se separa ouale. Galbenusurile se bat cu zaharul vanilat. Se bat 125 ml. frisca. Se bate albusul bezea, cu zahar.

ingrediente

   200 g ciocolata
   4 oua
   2 linguri zahar vanilat
   400 g frisca
   40 g zahar
   1 plic praf intaritor de frisca
   1 blat pandispan cu cacao (300g) si 4 linguri ciocolata rasa

mod de preparare

Se topeste ciocolata in bain-marie. Se separa ouale. Galbenusurile se bat cu zaharul vanilat. Se bat 125 ml. frisca. Se bate albusul bezea, cu zahar. Crema de galbenus se inglobeaza in ciocolata, se omogenizeaza apoi inauntru frisca si bezeaua. Restul de frisca se bate cu praf intaritor. Blatul se taie in straturi late de cca.1 cm, din care se taie apoi, cu buza unui pahar, cca.16 cerculete.
Se serveste in 4 boluri de desert se aseaza straturi alternative de crema, blat si frisca. Se orneaza cu ciocolata rasa.
Incearca si Spuma de ciocolata
Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de ciocolata in straturi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Spume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite