Spume

SPUMA DE PORTOCALE

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Portocalele se spala si se curata de coaja. Piersicile si caisele se spala si se descojesc. Strugurii se spala si se desfac bobitele de pe ciorchine.

ingrediente

   Suc de portocale-0.500l
   zahar-0.050kg
   gelatina pulbere- 0.050kg
   portocale-0.100kg
   iaurt-0.400kg
   menta(frunze)- 0.050kg
   fructe proaspete(portocale
   capsuni
   mure
   caise
   struguri
   piersici)-0.350kg

mod de preparare

Portocalele se spala si se curata de coaja. Piersicile si caisele se spala si se descojesc. Strugurii se spala si se desfac bobitele de pe ciorchine. Capsunile si murele se spala. 1/3 din cantitatea de suc de portocale se amesteca cu zahar si gelatina pulbere si se lasa 10 minute in repaus. Separat, restul de suc de portocale se mixeaza cu pulpa de portocale si se adauga peste amestecul cu gelatina. Jeleul format se amesteca cu iaurt. Se pun in cupe straturi alternative de fructe (capsuni, mure,caise,struguri,piersici) si jeleu. Ultimul strat contine decorul realizat din fructe si frunze de menta.

Incearca si Capsuni cu salsa
Daca ti-a placut reteta noastra "SPUMA DE PORTOCALE" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Spume

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite