Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Spuma de lapte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se freaca intr-un vas galbenusurile cu zaharul, se adauga laptele fierbinte, putin cate putin, amestecand mereu. Se

detalii rețetă—

Spuma dietetica de gutui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Dupa ce se spala bine gutuile, li se scot casutele cu samburii si se pun la copt in cuptor, intr-o tava cu foarte

detalii rețetă—

Spuma de albus cu caise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se fierb caisele in apa in care s-a dizolvat aspartamul, se trec prin sita si se pun intr-un vas, pe foc, pana

detalii rețetă—

Spuma de zmeura

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se pun deoparte 10-15 fructe pentru decor. Zaharul se dizolva in 4 linguri de apa si se fierbe un sirop. La

detalii rețetă—

Spuma de zmeura

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se pun deoparte 10-15 zmeure pentru decorare. Zaharul se dizolva in 4 linguri de apa si se fierbe un sirop. La

detalii rețetă—

Spuma de mere cu afine

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

Indeparteaza miezul merelor si taie-le cubulete. Fierbe merele in suc de mere, suc de lamaie si zahar. Lasa-le la

detalii rețetă—

Spuma de mere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Coace merele in cuptorul incins sau inabuse-le taiate in patru, in putina apa. Sfarama merele, adauga indulcitorul

detalii rețetă—

Spuma de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se topeste ciocolata, se bate frisca cu mixerul, se bat si albusurile de oua. Ciocolata topita se adauga cu grija

detalii rețetă—

Spuma de piure de castane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Primul pas omogenizarea : treceti prin razatoare coaja de portocala, cu ajutorul unei furculite zdrobiti bucata de

detalii rețetă—

Spuma de ciocolata cu rom

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Toarna lapte peste cacao pudra, adauga zahar, sare si nescafe, fierbe amestecul pe foc mic, pana cand zaharul se

detalii rețetă—

Spuma de piersici cu rom

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Spala fructele, curata-le de coaja, taie-le in doua si dupa ce scoti samburele, taie-le bucatele. Pune-le in

detalii rețetă—

Spuma de portocale cu jeleuri

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se spala o portocala in apa fierbinte, se sterge bine. Se rade o lingurita de cafea mocca de coaja, se curata de

detalii rețetă—

Capsuni cu salsa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Intr-un vas mare se amesteca capsunile, rosiile, ardeiul iute, usturoiul, sucul de lamaie si uleiul. Se pot pune si

detalii rețetă—

Spuma de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se pune pe foc la ciocolata facuta cubulete impreuna cu margarina si cand acestea s-au topit se adauga si cele 6

detalii rețetă—