Sufleuri

Reteta Fondant au chocolat/Fondant de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Ciocolata si untul se pun la topit pe foc mic.
Intre timp se amesteca oaule zi zaharul (cam vreo 3-4 minute, astfel incat compozitia sa incorporeze mu

ingrediente

   75 g unt
   100 g ciocolata
   2 oua
   100 g de zahar.

mod de preparare

Ciocolata si untul se pun la topit pe foc mic. Intre timp se amesteca oaule zi zaharul (cam vreo 3-4 minute, astfel incat compozitia sa incorporeze mult aer). Se amesteca totul impreuna. Puteti adauga orice aroma : rom, portocale, coniac, etc. Se varsa in 4 cani sau forme mai inalte si se da la cuptor (225°C timp de 10 minute).Interiorul trebuie sa ramana lichid.


Serviti cald, nu fierbinte si ornati cu un fruct sau lasati-l natur. Pofta buna! Reteta Fondant au chocolat a fost propusa de irina.d pe forum culinar.ro Alte retete cu ciocolata gasiti aici: Mousse au chocolat, Tort de ciocolata cu mousse de migdale si piersici, Far breton, un flan de prune uscate

Incearca si Clatite cu banane si nuci
Daca ti-a placut reteta noastra "Fondant au chocolat/Fondant de ciocolata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sufleuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.