Sufleuri

Reteta Sufleu de caise

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se spala caisele, se curata de samburi si se dau prin sita. Se freaca galbenusurile cu 200 gr zahar si vanilia pana isi dubleaza volumul si se transf

ingrediente

   1 kg caise
   3 oua
   250 gr zahar pudra
   vanilie
   2 linguri rom

mod de preparare

Se spala caisele, se curata de samburi si se dau prin sita. Se freaca galbenusurile cu 200 gr zahar si vanilia pana isi dubleaza volumul si se transforma in crema. Se amesteca galbenusurile cu piureul de caise si romul. Se bat albusurile spuma tare si se inglobeaza usor in piureul de caise, amestecand cu lingura, de sus in jos. Se pune compozitia in forma tapetata cu unt si pesmet si se baga in cuptorul cald, la foc potrivit, timp de 30 de minute.



Cand este gata, sufleul se scoate din cuptor, se pudreaza cu restul de zahar si se serveste fierbinte. Alte retete de dulciuri:



Portocale umplute

Crema de iaurt

Tarta cu caise
Incearca si Clatite cu banane si nuci
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de caise" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sufleuri
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.