Sufleuri

Reteta Sufleu de orez

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Orezul se fierbe intr-un litru de lapte. Margarina si stafidele se adauga in orezul cald.
Cand se raceste, galbenusurile se freaca spuma cu zaharul p

ingrediente

   350 g orez
   3 – 5 oua
   2 pachete de zahar vanilat
   120 g margarina
   1 l lapte
   110 g zahar pudra
   Stafide

mod de preparare

Orezul se fierbe intr-un litru de lapte. Margarina si stafidele se adauga in orezul cald.


Cand se raceste, galbenusurile se freaca spuma cu zaharul pudra si zaharul vanilat. Albusurile se bat spuma cu telul. Galbenusurile se adauga la orez, se amesteca, se adauga apoi albusurile, cu grija. Se coace in cuptorul de aragaz la foc potrivit.


Se serveste rece cu sirop de zmeura.
Alte retete culinare recomandate
Incearca si Sufleu de visine
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de orez" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sufleuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.