Sufleuri

Sufleu de piersici (caise)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se taie fructele in jumatati si se rad pe razatoarea mare. Se amesteca apoi cu galbenusurile, zaharul, coaja de lamiie si romul. Albusurile batute spu

ingrediente

   1 kg piersici sau caise
   250 gr zahar
   2 oua
   coaja de la o lamiie rasa
   2 linguri rom
   25 gr unt

mod de preparare

Se taie fructele in jumatati si se rad pe razatoarea mare. Se amesteca apoi cu galbenusurile, zaharul, coaja de lamiie si romul. Albusurile batute spuma, cu 4 linguri din cantitatea de zahar prevazuta, se incorporeaza la sfirsit. Compozitia se pune intr-o forma inalta, unsa cu putin unt si se da la cuptor, la foc potrivit, pentru ½ ora. Se pudreaza cu zahar
Se serveste cald.
Incearca si Sufleu de vanilie
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de piersici (caise)" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sufleuri

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite