Sufleuri

Reteta Sufleu de portocale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Portocalele decojite se taie rotocoale, se amesteca cu 5 linguri de zahar si 7 linguri de lichior si se pun 30 de minute la rece.
Se incinge cuptorul

ingrediente

   10 portocale decojite
   5 linguri de zahar
   7 linguri de lichior de portocale
   1 blat de tort (cumparat din comert)
   2 albusuri
   1 lingura de suc de lamaie
   150 gr.zahar
   unt pentru uns forma de sufleu

mod de preparare

Portocalele decojite se taie rotocoale, se amesteca cu 5 linguri de zahar si 7 linguri de lichior si se pun 30 de minute la rece.

Se incinge cuptorul la 180 grade. Cu blatul de tort, taiat in bucati mai mari se captuseste o forma de sufleu, care a fost unsa in prealabil cu unt. Peste blat se aseaza portocalele.
Se bat spuma albusurile cu sucul de lamaie si zaharul. Se bat impreuna pana cand se obtine o crema densa. Se pune aceasta crema peste portocale si se coace 10 minute .
Se orneaza sufleul cu coji de portocale taiate jullien.
Incearca si Sufleu de portocale
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de portocale" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sufleuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.