Sufleuri

Reteta Sufleu de smantana

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se toarna, intr-un vas, smantana cu faina si se pune sa fiarba pe foc mic, amestecand bine, ca sa nu se faca cocoloase si sa nu se prinda. Se amestec

ingrediente

   400 gr smantana
   3 linguri faina
   100 gr zahar
   4 oua
   vanilie

mod de preparare

Se toarna, intr-un vas, smantana cu faina si se pune sa fiarba pe foc mic, amestecand bine, ca sa nu se faca cocoloase si sa nu se prinda. Se amesteca mereu iar dupa ce compozitia da in cateva clocote, se ia de pe foc si se pune la racit. Se freaca galbenusurile cu zaharul si vanilia. Se incorporeaza galbenusurile in compozitia de faina rece si se amesteca. Se bat albusurile spuma tare si se inglobeaza usor in compozitie, amestecand cu lingura, de sus in jos. Totul se pune intr-o forma tapetata cu unt si faina si se coace sufleul in cuptorul cald, la foc potrivit, timp de 20 de minute.

Se scoate sufleul din cuptor si se serveste cald. Alte retete de dulciuri:



Ciocolata de casa

Tiramisu

Tort cu visine Padurea Neagra
Incearca si Sufleu de ciocolata
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de smantana" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sufleuri
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.