Se pune intr-o tigaie pireul cu zaharul si se lasa pe foc mic pana scade zeama ce eventual o lasa.Se ia pireul de pe foc,se lasa sa se raceasca usor c
Se pune intr-o tigaie pireul cu zaharul si se lasa pe foc mic pana scade zeama ce eventual o lasa.Se ia pireul de pe foc,se lasa sa se raceasca usor cu galbenusurile batute spuma.Se toarna compozitia intr-un vas incasabil uns cu unt si se introduce in cuptor sa se coaca.
Se pudreaza cu zahar ca sa capete un aspect stralucitor.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeDesigur borsul de fasole in regiunea Moldovei se face cel mai des in sezonul rece, si desigur in perioada postului. Si...
Bors cu fasole moldovenesc, ca la mama acasa (de post)Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii