Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sufleu de portocale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Sufleu de portocale este foarte simplu de preparat. Contine oua, nuci macinate, portocale, zahar, unt si rom.

detalii rețetă—

Clatite cu banane si nuci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Se amesteca faina cu praful de copt, zaharul, ouale batute, laptele si untul topit. Se coc clatite in tigaia de

detalii rețetă—

Sufleu de portocale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se taie coaja de la portocala, se freaca zaharul cu zeama si coaja portocalelor timp de o ora. Se dauga nucile sau

detalii rețetă—

Sufleu de zahar ars

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se prepara o nuga rumenita din zahar tos si nuci. Rece, se trece prin masina. Se bat albusurile cu zaharul pudra pe

detalii rețetă—

Sufleu de mere cu brinza de vaca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:15m 

Se taie merele bucatele si se umezesc cu zeama de lamiie. Brinza se freaca bine, apoi se adauga galbenusurile,

detalii rețetă—

Sufleu de mere cu franzela

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se taie merele bucatele si se umezesc cu zeama de lamiie. Untul se freaca spuma, se adauga zaharul, galbenusurile,

detalii rețetă—

Sufleu de mere cu cartofi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:10m 

Cartofii, fierti in coaja, se curata, se rad, se inabusa in unt si se racesc. Se adauga zeama de lamiie si coaja

detalii rețetă—

Sufleu de piersici

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:25m 

Se freaca spuma untul cu zaharul, se adauga galbenusurile, laptele, faina, sarea, nucile macinate si zaharul

detalii rețetă—