Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sufleu de smantana cu vanilie

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

Sufleu de smantana cu vanilie este un desert delicios si usor. Pentru aceasta reteta de sulfeu aveti nevoie de oua,

detalii rețetă—

Pasca monti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:10m 

Se bate smantana de gatit pana e tare. Branza se amesteca cu ouale si fructoza, coaja de la lamaie rasa, si esenta

detalii rețetă—

Sufleu de oua cu branza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Pentru sufleul de oua cu branza se fierb ouale jumatate tari si se asaza intr-o farfurie de sticla rezistenta la

detalii rețetă—

Sufleu cu lapte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Sufleul cu lapte este o reteta culinara simpla, dar pentru care aveti nevoie de cateva ingrediente speciale. Intre

detalii rețetă—

Sufleu cu smantana

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

Pentru a realiza aceasta reteta de sufleu cu smantana aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: smantana, faina,

detalii rețetă—

Sufleu de branza de vaci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Daca iti plac sufleurile, incearca aceasta reteta delicioasa cu branza de vaci. Pentru a prepara acest sufleu de

detalii rețetă—

Soufle cu branza si piersici

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:20m 

Lamaia se spala bine, se razuieste coaja si se stoarce zeama. Branza se paseaza cu furculita. Ouale se separa si

detalii rețetă—

Clatite cu banane si nuci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Se amesteca faina cu praful de copt, zaharul, ouale batute, laptele si untul topit. Se coc clatite in tigaia de

detalii rețetă—