Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sufleu de albus cu marmelada

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru sufleul de albus cu marmelada se bat spuma albusurile. Se adauga incet zaharul pisat si se bate pana se

detalii rețetă—

Sufleu de visine

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Taie in doua batonul de vanilie si scoate-i miezul. Amesteca bine amidonul cu laptele. Bate spuma albusurile cu

detalii rețetă—

Sufleu cu smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se separa galbenusurile de albus si se bat spuma cu patru linguri de zahar. Amestecul se ingroasa cu o lingura de

detalii rețetă—

Sufleu de orez

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Orezul se fierbe intr-un litru de lapte. Margarina si stafidele se adauga in orezul cald. Cand se raceste,

detalii rețetă—

Lapte de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Fierbe laptele cu batonul de vanilie. Separa galbenusurile de albusuri si bate spuma tare albusurile cu 2 linguri

detalii rețetă—

sufleu de caise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se curata caisele de coaja si samburi,se trece prin sita si se amesteca cu jumataet din cantitaeta de zahar.se bat

detalii rețetă—

Sufleu de portocale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se bat tare galbenusurile cu zaharul si se adauga coaja de la o portocala,zeama de lamaie,nuca macinata si albusuri

detalii rețetă—

Sufleu de castane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se freaca bine untul cu zaharul,se adauga galbenusurile si zaharul vanilat,apoi se adauga piureul de castane si

detalii rețetă—

Sufleu de prune

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

In gemul de prune, se adauga albusurile batute spuma, stropite cu zeama de lamiie. Se coace 25 minute intr-o

detalii rețetă—

Sufleu de mere cu franzela

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se taie merele bucatele si se umezesc cu zeama de lamiie. Untul se freaca spuma, se adauga zaharul, galbenusurile,

detalii rețetă—