Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Mini Pavlova

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Pentru Mini Pavlova in cupe se pun bezele maruntite, deasupra frisca bine batuta si se orneaza cu fructe de padure

detalii rețetă—

Sufleu de capsuni

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se spala capsunile, se scot coditele si se fierb cu 100 gr zahar, pana se obtine un gem legat. Se raceste gemul de

detalii rețetă—

Lapte delicios de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Laptele de pasare delicios este un desert simplu si gustos ce poate fi servit oricand. Se pune la foc intr-o

detalii rețetă—

Sufleu de albus cu marmelada

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru sufleul de albus cu marmelada se bat spuma albusurile. Se adauga incet zaharul pisat si se bate pana se

detalii rețetă—

Sufleu cu lapte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Sufleul cu lapte este o reteta culinara simpla, dar pentru care aveti nevoie de cateva ingrediente speciale. Intre

detalii rețetă—

Sufleu de lamaie

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se separa galbenusurile de albusuri. Se spala lamaile si se freaca zaharul cubic de coaja, pana se ajunge la partea

detalii rețetă—

Sufleu de orez

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Orezul se fierbe intr-un litru de lapte. Margarina si stafidele se adauga in orezul cald. Cand se raceste,

detalii rețetă—

Soufle cu branza si piersici

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:20m 

Lamaia se spala bine, se razuieste coaja si se stoarce zeama. Branza se paseaza cu furculita. Ouale se separa si

detalii rețetă—

Banane cu rom

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Topim untul intr-o tigaie mare, presaram zaharul si le prajim pana obtinem un caramel maroniu deschis. Apoi tragem

detalii rețetă—

Sufle de cafea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se toarna, amestecand intr-una 4 decilitri de lapte rece peste 50 gr. faina, cu incetul, sa nu se faca cocolosi. Se

detalii rețetă—

Sufleu de piersici (caise)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se taie fructele in jumatati si se rad pe razatoarea mare. Se amesteca apoi cu galbenusurile, zaharul, coaja de

detalii rețetă—