Se amesteca faina cu untul, zaharul, sarea si apa. Se prepara o coca nisipoasa cu care se tapeteaza o forma rotunda de tarta. Se inteapa fundul aluatu
Se amesteca faina cu untul, zaharul, sarea si apa. Se prepara o coca nisipoasa cu care se tapeteaza o forma rotunda de tarta. Se inteapa fundul aluatului cu o furculita si se da la copt 15 minute. Se aleg pere care nu trebuie sa fie prea coapte, se curata, se taie in doua si se scoate mijlocul cu simburi. Se aranjeaza peste coca formind o margareta, iar la mijloc se pune o rondela taiata dintr-o jumatate de para. Se toarna peste toata suprafata smintina proaspata, indulcita si amestecata cu lichiorul. Se da 30 minute la cuptor.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsInspirat de Miha si culmea....nu are ciocolata! :)))) Este foarte bun.
Desert prajitura cu visineIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii