Torturi

Reteta Blat alb de tort

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se freaca galbenusurile cu 2 treimi din cantitatea de zahar, pana devin o crema spumoasa. Separat se bat albusurile cu restul de zahar tos, apoi se t

ingrediente

   5 oua
   100 gr zahar tos
   150 gr faina
   1 lingura ulei
   sare
   20 gr unt

mod de preparare




Se freaca galbenusurile cu 2 treimi din cantitatea de zahar, pana devin o crema spumoasa. Separat se bat albusurile cu restul de zahar tos, apoi se toarna peste galbenusuri si se amesteca usor. Se tapeteaza o forma de tort cu hartie de copt, unsa cu unt si se toarna compozitia. Se introduce in cuptorul cald si se lasa la rumenit, pana blatul devine pufos.

Se scoate din forma, se taie, se insiropeaza si se umple dupa preferinte. Alte retete de dulciuri:





Tort diplomat Prajitura snikers Prajitura cu gem
Incearca si Tort zebra cu frisca
Daca ti-a placut reteta noastra "Blat alb de tort" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.