Torturi

Reteta Creme a la creme

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
Annamaria postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Blat: Se separa galbenusurile de albusuri. Se bat albusurile cu zaharul, se adauga galbenusurile, apoi pudingul de cacao. Se coace 30 min. in cuptorul

ingrediente

   Blat: 1 pachet (80 gr.) puding de cacao instant
   6 oua
   6 linguri de zahar
   Crema: 1 pachet (80 gr.) puding de vanilie instant
   3/4 cana lapte
   250 ml. frisca batuta
   Glazura: 2 linguri zahar
   2 linguri apa fierbinte
   2 linguri brandy
   100 gr. cicolata amaruie
   100 gr. unt
   putina frisca

mod de preparare

Blat: Se separa galbenusurile de albusuri. Se bat albusurile cu zaharul, se adauga galbenusurile, apoi pudingul de cacao. Se coace 30 min. in cuptorul incins la 180 grade.

Crema: Se bate pudingul de vanilie cu laptele si se amesteca cu frisca. Se unge blatul rece cu crema obtinuta.

Glazura: Zaharul cu apa se pun la foc mic, se adauga brandy si ciocolata amaruie. Dupa ce s-a topit ciocolata, se adauga 100 gr. unt, se ia de pe foc, apoi se adauga frisca si se amesteca pana la omogenizare. Se lasa putin la racit, apoi se toarna pe tort.

Se raceste bine la frigider.
Incearca si Tort trufa cu zmeura
Daca ti-a placut reteta noastra "Creme a la creme" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Straightener 24mm

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.