Torturi

Reteta Foi crocante pentru tort

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se amesteca faina cu zaharul pudra, galbenusurile, smantana, sarea, coaja rasa de lamaie, bicarbonatul si untul moale. Se framanta bine totul, apoi s

ingrediente

   400 gr faina
   200 gr unt
   150 gr zahar pudra
   2-3 galbenusuri
   2-3 linguri de smantana
   sare
   1 lingurita coaja rasa de lamaie
   1 varf cutit de bicarbonat

mod de preparare




Se amesteca faina cu zaharul pudra, galbenusurile, smantana, sarea, coaja rasa de lamaie, bicarbonatul si untul moale. Se framanta bine totul, apoi se intind din aluat foi subtiri de marimea fundului formei si se coc pe rand, separat, in cuptorul incins, la foc potrivit.
Sunt mai crocante daca se folosesc dupa 2-3 zile.





Alte retete de dulciuri:





Tort diplomat Tiramisu Prajitura snikers
Incearca si Tort elvetian
Daca ti-a placut reteta noastra "Foi crocante pentru tort" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.